صفحات

۱۴۰۳ شهریور ۲۶, دوشنبه

۱۰ زن بهائی به دادسرای اصفهان احضار شدند


 خبرگزاری هرانا – ۱۰ شهروند بهائی ساکن اصفهان به نام‌های ندا بدخش، آرزو سبحانیان، یگانه روح بخش، مژگان شاهرضایی، پرستو حکیم، یگانه آگاهی، بهاره لطفی، شانا شوقی فر، نگین خادمی و ندا عمادی با دریافت ابلاغیه ای به دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان احضار شدند. از این افراد خواسته شده تا در تاریخ ۲ مهر ۱۴۰۳ جهت رسیدگی به اتهامات انتسابی در این شعبه حاضر شوند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ۱۰ زن بهائی ساکن اصفهان به دادسرا احضار شدند.

بر اساس ابلاغیه ای که در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۴۰۳، توسط دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان صادر و به این شهروندان بهائی ابلاغ شده است، ندا بدخش، آرزو سبحانیان، یگانه روح بخش، مژگان شاهرضایی، پرستو حکیم، یگانه آگاهی، بهاره لطفی، شانا شوقی فر، نگین خادمی و ندا عمادی باید روز دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳، جهت رسیدگی به اتهامات انتسابی تبلیغ علیه نظام، در این شعبه حاضر شوند.

مصداق این اتهام “انجام فعالیت آموزشی انحرافی مغایر با موازین و عقاید دین مبین اسلام از طریق ترویج و آموزش عقاید فرقه ضاله بهائیت بین مسلمانان و همکاری با گروه های متخاصم (بیت العدل) علیه نظام جمهوری اسلامی ایران” ذکر شده است.

پیشتر در تاریخ ۱۴ مرداد ۱۴۰۳، کیفرخواست پرونده این شهروندان توسط شعبه هجدهم بازپرسی دادسرای اصفهان صادر شد.

این ۱۰ زن بهائی، در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و طی دو ماه در تاریخ های متفاوت با تودیع وثیقه از زندان دولت آباد اصفهان آزاد شدند.

یگانه آگاهی پیش از این نیز سابقه بازداشت داشته است.

شهروندان بهائی در ایران از آزادی‌های مرتبط به باورهای دینی محروم هستند، این محرومیت سیستماتیک در حالی است که طبق ماده ۱۸ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی هر شخصی حق دارد از آزادی دین و تغییر دین با اعتقاد و همچنین آزادی اظهار آن به طور فردی یا جمعی و به طور علنی یا در خفا برخوردار باشد.

بر اساس منابع غیررسمی در ایران بیش از ۳۰۰ هزار نفر بهائی وجود دارد اما قانون اساسی ایران فقط اسلام، مسیحیت، یهودیت و زرتشتی گری را به رسمیت شناخته و مذهب بهائیان را به رسمیت نمی‌شناسد. به همین دلیل طی سالیان گذشته همواره حقوق بهائیان در ایران به صورت سیستماتیک نقض شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر