«خواهی نباشم و خواهم بود
۱۴۰۳ اسفند ۲۷, دوشنبه
شعر تنها صداست که می ماند
شعر ازادی
«ای خسته ز تبعید چو من: آزادی!
شعر از بس ستاره کشتید
«از بس ستاره کشتید!»
شعر سبز است دوباره
«سبز است دوباره!»
شعر خانه دوست کجاست
«خانه ما
شعر چاره درد
«مشت میکوبم بر در
پیمانه درد
«نمیفهمی، ولی گویم! دلم پیمانه درد است
حیات روح در باور بهاییان
«اگر قدری از زلال معرفت الهی مرزوق شويد، میدانيد که حيات حقيقی حيات قلب است نه حيات جسد.»— حضرت بهاءالله
حیات خانواده و کودکان در ایین بهایی
«چون اتحّاد و اتّفاق در میان خاندانی واقع شود، چه قدر امور سهل و آسان گردد و چقدر ترقّی و علویّت حاصل شود؛ امور منتظم گردد و راحت و آسایش میّسر شود... روز به روز بر علویّت و عزّت ابدیه بیفزاید.»
— حضرت عبدالبهاء
آنچه بهائیان باور دارند
در هزاران هزار نقطه در سراسر عالم، تعالیم حضرت بهاءالله الهامبخش افراد و جوامع در تلاشهایشان برای بهبود زندگی خود و مشارکت در پیشبرد تمدّن است.
مفهوم احکام در آئین بهائی
در آئین بهائی، احکام به صورت مجموعهای از باید و نباید که ترس از مجازات ضامن اجرایی آن باشد، مطرح نمیشود.بهاءالله احکام را بخش جداییناپذیر ترقّی معنوی انسان میداند.بهائیان معتقدند همانطور که اگر فردی از بام ساختمان بلندی به پایین بپرد به دلیل نادیده گرفتن قوانین فیزیکی عالم دچار صدمه میشود، زیرپا گذاشتن قوانین معنوی که بر عالم وجود حکمفرماست نیز به انسان از نظر معنوی لطمه وارد میسازد.در این دیدگاه، احکام دینی به انسان کمک میکند که خود را با قوانین معنوی که بر عالم حکمفرماست وفق دهند.
دین الهی یکی است
حضرت بهاءالله بیان میدارند که منشاء، اساس و هدف ادیان الهی یکی است. ایشان تأکید مینمایند که دین یکی است و میتواند به کتابی تشبیه شود که ادیان، فصلهای پی در پی آن را تشکیل میدهند. هر یک از ادیان را میتوان به عنوان مرحلهای از مراحل پایانناپذیر آشکار شدن یک حقیقت واحد در نظر آورد.
پیشرفت معنوی فردی در ایین بهایی
از دیدگاه آئین بهائی، ماهیت انسان دارای دو جنبۀ مادی و معنوی است. حقیقت وجود انسان، روح او یا به بیان دیگر جنبۀ معنوی وجود اوست. زیرا جنبۀ مادی زندگی انسان با مرگ از بین میرود اما روح او تا ابد به رشد و ترقی ادامه خواهد داد. حضرت بهاءالله هدف اصلی زندگی بشر را شناخت خالقش و تلاش برای نزدیک شدن به او معرفی میکنند. همچنین بیان میدارند که همۀ انسانها برای اصلاح عالم و پیشبرد تمدنی همیشه در حال پیشرفت خلق شدهاند.
شعر تنها صداست که می ماند
«خواهی نباشم و خواهم بود دور از دیار نخواهم شد تا «گود» هست، میاندارم اهل کنار، نخواهم شد یک دشت شعر و سخن دارم حال از هوای وطن دارم چابک...
-
شدت آزار و اذیت بهاییان ایران در احضار و بازداشت و حکم زندان در سال ۱۴۰۲ مشابه اوایل دهه ۱۳۶۰ توصیف شده است نقاشی فوق اثر مریم صفاجو، هنرمند...
-
روحانیون ایران سالها مترصد فرصتی بودند تا از فعالیتهای اقتصادی بهاییان جلوگیری کنند. به گمان آنها، فشارهای اقتصادی موجب برگشتن فرد بهایی...